ASOCIATIA DE TINERET ONIX

"Un tanar implicat este un tanar bogat"

ASOCIATIA DE TINERET ONIX - "Un tanar implicat este un tanar bogat"

Săptămâna Europeană a Mobilității celebrată pe șa la Rm. Sărat!

         Sărbătorită pentru prima data la Râmnicu Sărat, Săptămâna Europeană a Mobilității, 16-22 septembrie 2015, a reprezentat motivul perfect pentru a scoate bicicliștii din casă și în Râmnicu Sărat. La inițiativa Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ATRAS și TUC Rm. Sărat, care au venit în întâmpinarea evenimentului cu tricouri și cele necesare (prin proiectul GREEN – UP, Editia I, 2015), voluntarii din cadrul Clubului Bicicliștilor Onix alături de alți iubitori ai mersului pe bicicletă s-au bucurat astăzi de aproape două ore de pedalat într-un dublu scop: pe de o parte pentru a marca sărbătoarea europeană a bicicliștilor și pe de altă parte pentru a evidenția beneficiile mersului pe bicicletă și a oferi un bun exemplu.

         Traseul parcurs a urmat un itinerariu de aproximativ 20 de km, astfel: Primărie, Str. Amurgului, Str. Ștefan cel Mare, Str. Balta Alba, Zona Industrială, Râmnicelu, Rubla, Valea Râmnicului, Stadion, Centru, Primărie.

        Ne-am putut bucura de participarea pe șa a domnului profesor Răzvan Chirac, domnului director al Acvaterm, Viorel Tănasă și a inițiatorului acțiunii, Directorul ATRAS și TUC, domnul Adrian Dinu, cu toții împătimiți ai bicicletei, cu vechime în „arta” pedalatului.

         O acțiune pe care sperăm să o continuăm și în perioada următoare cu noi trasee. Primul stabilit: Buda

1Acțiune de vizibilitate a proiectului SPRINTERS, finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Erasmus Plus, un proiect ce vizează promovarea sportului de masa atât în regim indoor cât și outdoor și care va consta în implementarea a două mobilități, cu implicarea a 90 de participanți din 7 state, în lunile Martie și august 2016 în Râmnicu Sărat și Mangalia.

Florin Ceparu – Președinte AT ONIX și Coordonator al Clubului Bicicliștilor ONIX

Adresa email nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*