ASOCIATIA DE TINERET ONIX

"Un tanar implicat este un tanar bogat"

ASOCIATIA DE TINERET ONIX - "Un tanar implicat este un tanar bogat"

LANSAREA CLUBULUI ȘAHIȘTILOR ONIX, un început frumos al unui joc de toamnă!

          Inițiativa înseamnă de cele mai multe ori drumul spre a face ceva, spre a încerca. Pentru a reuși, de multe ori dorința nu este de ajus însă cel puțin o perioada molipsește și dă spiritului optimism formă și rațiune. Punerea în faptă, ca pas secundar, înseamnă mai mult decât atât și poate conduce o stare, o dorință, un “Haide să încercăm” către momente de reușită de care mult mai mulți se pot bucura.Clubul Sahistilor ONIX

    Urmând tiparul de mai sus, prin declanșarea lui “Hai să încercăm”, pe fondul inexistenței a unui Club care să răspundă nevoii de practicare a jocului minții de către tinerii din Râmnicu Sărat, am fost noi cei care am luat inițiativa de a crea un astfel de Club, într-o periaodă în care AT ONIX Își derulează și prin prezenta inițiativă proiectul SPRINTERS, derulat prin Programul Erasmus Plus, ce vizează tocmai luarea de inițiativă față de nevoile comunităților în domeniul sportului de masa.

      Am început cu șahul deoarece înainte de toate trebuie să ne deșteptăm mințile, să ne dăm o șansă dezvoltării noastre personale, să ne armonizăm gândurile și să le transpunem în joc. Clubul Șahiștilor nu reprezintă un Club de șah profesionist, ci locul în care, vom învăța alături de coordonatorul activităților, Alin Tatoi, tehnici de joc, vom derula competiții interne, ne vom deplasa în locații diferite pentru a juca, vom lua contact cu alte astfel de centre și vom încerca, într-un cadru cât se poate de relaxat și prielnic.  Prin dobândirea de noi prietenii, ne dorim să aducem în buzunarul minților noastre noi competențe de practicare a șahului. În cadrul Clubului așteptăm tineri de toate vârstele.

Chess Club

        Ne vedem în fiecare luni în cadrul Centrului de Tineret FORTES, începând cu ora 19.00!

           De asemenea, vă așteptăm să vizitați pagina noastră de facebook: Clubul Șahiștilor ONIX, la următoarea adresă:

https://www.facebook.com/clubulsahistiloronix?fref=ts.

Florin Ceparu – Președinte A.T. ONIX

Adresa email nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*