ASOCIATIA DE TINERET ONIX

"Un tanar implicat este un tanar bogat"

ASOCIATIA DE TINERET ONIX - "Un tanar implicat este un tanar bogat"

O primă jumătate de 2015 plină de proiecte și o nouă pagină de Facebook destinată apelurilor de proiecte!

           Anul 2015 aduce pentru tinerii râmniceni o ofertă deosebit de vastă de proiecte și activități ce vor avea loc atât în România cât și în mai multe țări Europene. Am spune noi că dacă până acum nu ți-ai luat inima-n dinți să încerci să aplici pentru un proiect extern, acum e momentul cel mai oportun pentru a încerca EXPERIENȚA VIEȚII TALE.

          Ce ar trebui să știi sunt niște reguli simple pe care Programul Erasmus Plus le aduce de partea cealaltă fiind noi, prietenii tăi, cei care te vom ajuta pentru a te pregăti și a fi gata să primești toate beneficiile unei mobilități Europene de tineret. Oportunitățile însă nu se opresc la tinerii din liceele râmnicene ci sunt în egală măsură deschise și profesorilor, lucrătorilor de tineret, studenților ori celor care doresc să-și construiască imaginea unei cariere de succes prin voluntariat. Astfel, imediat ce identificați un apel de proiect care vă atrage atenția, nu ezitați să ne contactați.

           În sprijinul vostru am lansat la început de an și Program pagina de facebook „ERASMUS PLUS RAMNICU SARAT – Apeluri de proiecte”, acolo unde puteți accesa toate apelurile de selecție pentru proiectele aprobate și totodată puteți crește vizibilitatea paginii acordând un like și distribuind conținutul ceea ce va face ca numărul celor ce vizualizează apelurile să crească. Vă încurajăm!

          Privitor la condițiile plecării, intenția voastră, câteva cunoștințe de comunicare în limba engleză alături de justificarea motivării alegerii proiectului sunt suficiente pentru a aplica. Trebui să știți, privitor la costuri, că Programul Erasmus Plus va suporta pentru fiecare proiect în parte cheltuielile de activități, cazare, masă și alte vizite interne în mod integral precum și costurile de călătorie în sumă de 170 de euro/schimb respectiv 275 euro/training.

          Pentru oricare dintre nevoile cu care ne veți întâmpina, avem soluții și provocări valoroase astfel încât, din 2015 schimburilor de tineri, cursurilor de formare și vizitelor de studiu, o nouă opțiune de voluntariat poate fi accesată prin intermediul ATCE SR și anume Stagiile de voluntariat EVS! Prin intermediul acestora tinerii cu vârsta între 17 și 30 de ani au oportunitatea de a derula stagii în oricare din statele Uniunii Europene în baza proiectelor câștigate, proiecte ce vizează activități și obiective clare (lucru în școli, grădinițe, cluburi sportive, administrație) precum și o puternică componentă de învățare culturală și socializare. (Vom reveni cu detalii!)

          Un argument deosebit de important este că în oricare din experiențele de mai sus nu veți fi singuri! Prin intermediul partenerilor noștri, printre cei mai de încredere din Europa, vom menține o comunicare continuă, astfel încât procesul vostru de învățare și siguranța mobilităților va fi asigurată!

PRIN VOLUNTARIAT PUTEȚI SĂ DAȚI VALOARE TIMPULUI VOSTRU ȘI PROPRIEI DEZVOLTĂRI!

PRIN VOLUNTARIAT PUTEM CONSTRUI UN RÂMNIC EUROPEAN!

Florin Ceparu

Erasmus RM

 

Categorie Fără categorie

Adresa email nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*