ASOCIATIA DE TINERET ONIX

"Un tanar implicat este un tanar bogat"

ASOCIATIA DE TINERET ONIX - "Un tanar implicat este un tanar bogat"

„Momente de neuitat – Edu 2″….Super!!!…de Maria Constantinescu!

Printre toate momentele serioase de învățare și seriozitate, bineînțeles că am trăit nenumărate momente ce merită a fi povestite pe mai departe. Iată un mic rezumat a câtorva dintre momente, fac apel către participanții noștri să completeze lista.

P.S. : Aviz amatorilor! (Gabriel S. și Mitruț)

* Acel moment în care formatorii (Emi și Maria) își așteaptă participanții, însă ei au uitat să se trezească și au pierdut și microbuzul pentru a ajunge la activități.

* Acel moment în care un participant nu vorbește aproape deloc limba engleză, însă ajunge să fie cel mai iubit participant pentru felul său de a fi, pentru starea de bine, pentru iubirea pe care a oferit-o tuturor, pentru creasta lui albastră și pentru numele lui care în traducere înseamnă ”COPIL”.

* Acel moment în care, la seara tradițională italiană participanții gătesc niște paste delicioase iar participanții se bucură atât de mult de ele încât italienii sunt nevoiți să mai gătească două platouri!

* Acel moment când toți participanții străini ajung la Castelul Bran și se așteaptă să-l întâlnească pe Dracula.

* Acel moment cand aplici ”The Happy End” method și Liia, o estoniancă genială îl joacă pe Homer (The Simpsons) în piesa de teatru mai bine decât se joacă Homer însuși!

* Acel moment când ajungem la Școala ”Vasile Cristoforeanu” iar participanții îi învață pe copii să joace într-o piesă de teatru și la final îmi spun că a fost cea mai faină experiență a lor. (Mulțumim!)

* Acel moment când aflăm la ”Circle of Trust” lucruri șocante de-a dreptul unii despre ceilalți încât ne întrebăm de cel puțin 3 ori ”Are you serious?! Seriously now, you are serious?! Seriously?!” (arta de a cunoaște oamenii dincolo de aparențe).

* Acel moment în care te simți epuizat, însă vezi că participanții sunt determinați să termine activitatea cu bine, încât te determină și pe tine să dai tot ce ai mai bun!

* Acel moment când știi că, din păcate, cursul este la final și îți faci planuri împreună cu ceilalți pentru a vă revedea prin Europa. (the world is so small, trust me when I say it!).

To be continued…. 

Maria Constantinescu – Formator în cadrul proiectului EDU PERFORMING II, finanțat de Comisia Europeană prin Programul Erasmus Plus, K.A.1.

Categorie Fără categorie

Adresa email nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*