ASOCIATIA DE TINERET ONIX

"Un tanar implicat este un tanar bogat"

ASOCIATIA DE TINERET ONIX - "Un tanar implicat este un tanar bogat"

Activitatea DREAMER METHOD derulată sub atenția Doamnei Inspector pe Programe Europene, Otilia Trifan!

Din fericire, proiectul EDU PERFORMING II își continuă drumul de succes și după finalizarea cursului de formare. Ocazia reaplicării METODEI VISĂTORULUI în cadrul comunității râmnicene a valorificat totodată și oportunitatea creării unei legături cu instituțiile de reprezentare la nivel educațional – regionDSC_0419al.

Prezența la implementarea metodei a Doamnei Inspector pe Programe Educaționale Europene din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Buzău, Otilia Trifan, poate reprezenta un adevărat început în valorizarea metodelor de educație non-formală și aplicarea acestora într-o arie cât mai dezvoltată în școlile și liceele buzoiene. Spunem acest fapt considerând atenția deosebită pe care doamna inspector o oferă educației non-formale și care va putea fi valorificată în perspectiva unor parteneriate ce ar putea oferi șansa conlucrării în vederea îndeplinirii unor idealuri educaționale comune. DSC_0199

Până în prezent, proiectul EDU PERFORMING II aflat în etapa de multiplicare a rezultatelor cursului de formare, a lansat deja invitația participării Doamnei Inspector în susținerea schimbului de tineri ce va avea loc în luna aprilie, dumneai manifestând într-un mod pozitiv intenția de a fi alături atât prezentei mobilități cât și celorlalte activități și proiecte ce au menirea de a contribui la îndeplinirea idealurilor educaționale, în principal prin utilizarea metodelor de educație non-formală.

DSC_0182Revenind la activitatea derulată în ziua de Vineri, 13 Februarie, în cadrul Centrului de Tineret FORTES, Doamna Inspector a ținut să fie alături tinerilor voluntari râmniceni aflați în descoperirea metodelor non-formalului, luând efectiv parte a derularea metodei propuse.

Otilia Trifan ImpressionsRezultatele vizitei, în completarea competențelor dezvoltate de către voluntari pe perioada celor trei ore de activitate, au fost consemnate într-un mod cât se poate de apreciativ atât în comunicarea directă cât și în cadrul paginii de facebook acolo unde dumneai a afirmat următoarele:

“Un eveniment sub egida Erasmus+ de înaltă calitate profesională la care am luat parte cu mare drag și în urma căruia tinerii participanți s-au descoperit și au descoperit beneficiile educației nonformale. Succes în acțiunile viitoare Asociației de Tineret Onix!”

Vă mulțumim și noi și vă    așteptăm ori de câte ori aveți plăcerea în sânul voluntariatului râmnicean!

Florin Ceparu

Categorie Fără categorie

Adresa email nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*