ASOCIATIA DE TINERET ONIX

"Un tanar implicat este un tanar bogat"

ASOCIATIA DE TINERET ONIX - "Un tanar implicat este un tanar bogat"

Mitrut Vasile ne transmite ca cel mai important lucru este….sa inveti din placere!

Proiecte, EDU Performing, invatare, socializare, prieteni noi, youthpass, sunt cuvintele cheie care m-au determinat sa aleg sa am o astfel de experiDSC_0611enta.

Un lucru esential in predarea oricarui curs, fie formal fie non-formal, ce este important este sa inveti din placere, lucru punctate foare bine in proiectul EDU Performing 2. In ceea ce priveste activitatile desfasurate, as putea spune ca am reflectat asupra lucrurilor folositoare, actuale si ne-am pus si probleme de viitor cand am desfasurat activitatea “Dreamer Method” precum si celelalte metode. Invatarea a fost parte din fiecare din noi, am comunicat continuu, colaborat si am inteles din propria implicare importanta pe care cadrul intercultural il are in impartasirea continua de idei.

Primul pas in participarea intr-un proiect este pur si simplu sa iti doresti. Proiectele demarate prin programul ERASMUS + ofera acces persoanelor de toate varstele. Am avut placerea sa pot purta o discutie cu persoane de peste 50 de ani venite in acest proiect dar, in acelasi timp, m-am simtit minunat in compania tuturor, impreuna cu care am participat la un minunat curs de formare.

Posibilitatea de a fi parte din cursul EDU 2 ma responsabilizeaza si ma determina sa ma implic din ce in ce mai mult, sa aplic metodele sis a folosesc cunostintele dobandite pentru a performa atat professional cat si personal.

Metodele de educatie non-formala in care am fost formati si pe care le-amDSC_0615 folosit in cadrul echipei mi-au arat intr-adevar o alta valoare a ideii de educatie, de aceasta data prin participare, prin utilizarea propriei perspective si a propriilor viziuni. La finalul unui curs de formare in care am avut ocazia sa fiu parte dintr-un grup European de lucratori de tineret cu ample experiente in lucrul cu tinerii precum si lucratori aflati la inceput de drum, imi manifest dorinta de a continua si a disemina rezultatele si impactul pe care il resimt.

Cu siguranta nu va fi ultimul proiect in care voi participa si astept cu nerabdare sa cunosc alte persoane, sa invat alte metode de educatie non formala, sa ma pot forma ca om, sa pot fi un om COMPLET din toate punctele de vedere.

Mitrut Vasile – Participant in proiectul EDU PERFORMING II, finantat de Uniunea Europeana prin Programul Erasmus Plus

Categorie Fără categorie

Adresa email nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*